Foto door Kees van de Veen

Foto: Kees van de Veen

Gister stond de eerste sportieve strijd op het programma. De mannen waren te gast bij de Groninger Studenten Rugby Club voor een vriendschappelijke wedstrijd. Een mooi moment om te zien wat een progressie alle deelnemers stuk voor stuk hebben gemaakt. Uiteindelijk werd er geflatteerd met 22 -5 verloren na een uitstekende wedstijd!

Na de wedstrijd was het tijd voor een derde helft van hoog niveau. De groep vertrok richting te stad, waar de mannen een rondleiding kregen bij Vindicat. Ook hier werd, met mooi uitzicht op de Martinitoren, genoten van een luxe diner.

Programmamanager Ed Oskam is een trots man. ‘De mannen zijn boven zichzelf uitgestegen en hebben top gepresteerd. Wij als team zijn trots op wat ze vanavond hebben laten zien. We willen de Groninger Studenten Rugby Club en Vindicat ontzettend bedanken voor hun gastvrijheid en bijdrage aan een mooie avond in Groningen!’

Foto: Kees van de Veen