Afgelopen week was er veel activiteit op het veld, maar ook daarnaast. Maandag waren Jassers op bezoek bij De Harde Leerschool; jonge ambtenaren uit Stadskanaal en kwam werkgever Vierkant Groep B.V. zich presenteren aan de groep.

Het is dinsdag eind van de middag als de spelersbus het terrein van VV SETA op komt rijden. Deze bus brengt de mannen vandaag naar hun eerste krachtmeting op rugbygebied.

Vanmiddag om 17.00 gaan ze voor het eerst de rugbystrijd aan. Gastheer en tegenstander zijn de Groninger Studenten.

Coach Dirk heeft een gameplan uitgeschreven dat ervoor moet zorgen dat de mannen optimaal kunnen presteren.

Na de nodige checks door onze fysioloog Derya is het game time.

Geheel in outfit, gesponsord door GasTerra en de Driessen Foundation, betreden de mannen het veld.

In de eerst helft is het duidelijk wennen voor de mannen, maar na een goede peptalk in de rust herpakken ze zich goed. Er wordt een goede tweede helft gespeeld, wat uiteindelijk resulteert in een 31 – 14 eindstand. Coach Dirk en programmamanager zijn tevreden. Op naar de volgende wedstrijd; 25 april tegen Rugbyclub Groningen.