Aan de Bak! in Schiedam

In het voorjaar van 2021 organiseert De Harde Leerschool een aangepast programma bij sportvereniging Hermes DVS in Schiedam. Centrale doel van Aan de Bak! is door middel van sport, mentaal en fysiek sterker worden, om uiteindelijk door te stromen naar een baan of opleiding.

Aanvangsdatum van het traject is 6 april 2021. Hieraan voorafgaand zal er een tweetal screeningsdagen worden georganiseerd. Op 4 maart 2021 vindt er in het clubhuis van Hermes DVS een voorlichtingsbijeenkomst plaats. Deze bijeenkomt duurt van 15:00 tot 17:00 uur en is erop gericht de aanwezigen te informeren over de opzet van het programma.

Aan de Bak! wordt zoals gezegd georganiseerd op het terrein van sportvereniging Hermes DVS (Trimpad 12, Schiedam) en zal in totaal acht weken duren.

Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl of via het inschrijfformulier op de website.

Maatregelen omtrent het coronavirus

Aan de Bak! gaat uit van een daadkrachtig coronaprotocol dat vooraf met de deelnemers zal worden besproken. Het spreekt voor zich dat wij de gestelde regels en restricties respecteren. De veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen gaat boven alles. Desalniettemin is De Harde Leerschool ervan overtuigd ook in deze ongewone tijd een succesvol project te kunnen realiseren.