De Haagsche Harde Leerschool van start

Na successen in Rotterdam, Breda en Groningen is vandaag, 10 september, het zesde traject van De Harde Leerschool van start gegaan. Onder de naam van De Haagsche Harde Leerschool begonnen 13 deelnemers aan hun uitdaging voor een betere toekomst en voor komende woensdag zijn er alweer 5 nieuwe talenten die zullen aansluiten. 

De Haagsche Harde Leerschool is een particulier, breed gedragen, initiatief vanuit de Haagsche Rugby gemeenschap. Vanaf mei 2018 is vanuit een samengestelde werkgroep intensief gewerkt aan de realisatie van de noodzakelijke 6 succesfactoren. Inmiddels is hier volledig aan voldaan. Een grote groep werknemers en organisaties is bereid gevonden om de deelnemers te ondersteunen bij het vinden van een passende werkplek en/of opleiding.

Door het contact met vele lokale instellingen is De Haagsche Harde Leerschool bekend bij de potentiele doelgroep, waardoor de interesse aan deelname ook zeker aanwezig is. Het toenemend enthousiasme en de betrokkenheid van velen ervaart de organisatie als zeer plezierig en hoopgevend. Het bewustzijn dat wij door bundeling van krachten gezamenlijk een deel van de doelgroep naar passend werk c.q. opleiding kunnen begeleiden, groeit hierdoor snel.

Lees meer in onze nieuwsbrief…