De Haagsche Harde Leerschool vs. Nijenrode

De Haagsche Harde Leerschool heeft een mooie drukke week achter de rug. Maandag kreeg zij bezoek van Omroep West. Zij maakten een leuk verslag van het project in Den Haag.

’s Middags waren de werkgevers Particibaan en Herenbos te gast om de mogelijkheden voor werk te presenteren aan de deelnemers. De dag werd afgesloten met een workshop met alle bij Ja voor een kans aangesloten leer werk bedrijven. Zo zijn zeven deelnemers opgenomen door Ja voor een Kans en zijn hiervoor de eerste overeenkomsten doorgenomen.

Afgelopen week was het podium ook voor Schaik Vleesverwerking, ABC Logistics en ATR om hun bedrijf aan de deelnemers van De Haagsche Harde Leerschool te presenteren. Zo zijn ook weer verschillende gesprekken gevoerd tussen deelnemers en werkgevers.

Woensdag stond de eerste sportieve krachtmeting op het programma: de rugbywedstrijd tegen Nijenrode. De mannen van De Haagsche Harde Leerschool moesten duidelijk op gang komen. Zo keken zij in de rust tegen een 15-0 achterstand aan, maar uiteindelijk werd een uitstekende wedstrijd gespeeld met als eindstand 25-10.

De 3e helft werd voortgezet in de kelderbar van Nijenrode. Een geslaagde happening, waar in stijl met de tegenstander een geslaagde activiteit werd afgesloten.

 

De captain van De Haagsche Leerschool, Jair, bedankt de gastheer en rond 20.00 vertrok de bus weer naar het thuishonk van de Haagsche Rugby Club. Op naar de volgende uitdaging.