DE HARDE LEERSCHOOL BESTAAT 5 JAAR EN INVESTEERT IN DE TOEKOMST

De Harde Leerschool coaches Dirk, Ed, Ron, Renee en Duncan hebben afgelopen week het certificaat trainer-coach OP EIGEN KRACHT (OEK) van FONTE TRAININGEN (www.fonte-trainingen.nl) behaald! Dit gebeurde na een intensieve training van twee weken, waarbij de focus lag op het effectief begeleiden van noodzakelijke veranderprocessen, waardoor onder andere het geloof in eigen kunnen bij de deelnemer wordt versterkt. Hierdoor wordt de kans op een passende werkplek en/of opleiding aanzienlijk verhoogd. 

Op 26 juli werden de certificaten uitgereikt door Linda Mol (trainster). Vanaf nu wordt OEK volledig geïntegreerd in het bestaande programma van De Harde Leerschool. Vanaf 1 januari 2020 wordt naast het bestaande programma van 8 weken, een nieuw, aanvullend pakket opleidingen aangeboden volledig gericht op re-integratie van meerdere doelgroepen. Dit zijn onder andere een OEK programma bestaande uit 10 trainingen in combinatie met sport, bewegen en specifieke workshops én een programma voor veteranen met PTSS. 

Dit zijn mooie ontwikkelingen gericht op het uitbouwen van de succesvolle aanpak voor de toekomst. De voorbereiding hierop is in volle gang. Eind 2019 wordt de nieuwe opzet gepresenteerd. 

2 gedachten over “DE HARDE LEERSCHOOL BESTAAT 5 JAAR EN INVESTEERT IN DE TOEKOMST”

  1. Proficiat met het verder uitbouwen van de school. Mooi dat er weer een doelgroep aan toegevoegd is.

Reacties zijn gesloten.