De Harde Leerschool naar rugbyinterland Nederland-Tsjechië

Deze week zijn weer flinke stappen gezet. Onder het oog van de aanwezige camera’s werd de eerste elevator pitch weggezet en ook de eerste CV’s zijn opgesteld. Naast de enthousiaste deelnemers werd de groep deze week aangevuld met twee andere gezichten. Zo was de Duitse zender ZDF aanwezig en onderging verslaggever Lars, door zelf mee te trainen, aan den lijve wat de jongens acht weken lang meemaken. Ook Wouter van Rugby Club Groningen is tijdens de trainingen van de partij. Beide spelers krijgen meer dan lof voor hun inzet van onze eigen trainer Dirk Danen. ‘Het is leuk dat deze gasten meedoen. Ze zijn lekker gemotiveerd, wat het niveau van de hele groep omhoog trekt, inclusief dat van mijzelf.’ Meer dan mooie woorden van de aanvoerder van het nationale rugbyteam voor beide mannen lijkt ons.

Dirk Danen tijdens een rugbytraining van De Harde Leerschool. Foto: Kees van de Veen

En Dirk heeft deze week voor nog meer mooie dingen gezorgd. Zo staat komende zaterdag de interland Nederland-Tsjechië op het programma in Amsterdam. Een mooie mogelijkheid voor de jongens om hun hoofdcoach rugby een keer in actie te zien op het hoogste niveau. Iets wat een deel zich zeker niet voorbij laat gaan. Voor hen heeft Dirk, via Rugby Nederland, vrijkaarten geregeld en zo wordt deze deputatie van De Harde Leerschool komend weekend in Amsterdam verwacht. Wij hopen dat ze een mooie dag tegemoet gaan en wensen Dirk en zijn team veel succes!