De Harde Leerschool opnieuw van start in Groningen

Na eerdere edities in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018, gaat De Harde Leerschool op woensdag 1 juli voor de derde maal van start in Groningen. De gemeente Groningen, Elker en hoofdsponsor Aegon slaan de handen ineen om een gemotiveerde deelnemersgroep te loodsen naar een betere positie op de arbeidsmarkt.

Potentiele kandidaten kunnen zich aanmelden via ron@dehardeleerschool.nl voor de kennismakingsdagen op 24 en 25 juni. Zowel de kennismakingsdagen als het Groningse Harde Leerschool traject zullen plaatsvinden op het terrein van Rugby Club Groningen aan de Rijksstraatweg 16, te Haren.

Maatregelen omtrent het coronavirus

De opgelegde beperkingen vanwege het coronavirus hebben de organisatie genoodzaakt het standaardprogramma aan te passen. Het spelen van rugbywedstrijden is op dit moment onverantwoord en in plaats daarvan zullen er een andere uitdagende sportactiviteiten worden ingepast. Het alternatieve programma gaat uit van een daadkrachtig coronaprotocol dat voorafgaand aan het traject met de deelnemers zal worden besproken. De veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen gaat boven alles. Desalniettemin is De Harde Leerschool staf ervan overtuigd ook in deze ongewone tijd een succesvol project te kunnen realiseren.