De Harde Leerschool voor de tweede maal van start in Leiden

Na de succesvolle eerste editie in het voorjaar van 2020, gaat De Harde Leerschool op dinsdag 6 oktober voor de tweede maal van start in Leiden. De gemeente Leiden, Instituut GAK, de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC), Stichting Boschuysen en de lokale rugbygemeenschap slaan de handen ineen om een nieuwe gemotiveerde deelnemersgroep te loodsen naar een betere positie op de arbeidsmarkt.

Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden via dirk@dehardeleerschool.nl of via het inschrijfformulier op de website.

Ter voorbereiding op het traject organiseert de Harde Leerschool op woensdag 9 en 16 september twee informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn erop gericht de aanwezigen te informeren over de activiteiten van De Harde Leerschool in Leiden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via dirk@dehardeleerschool.nl.

Zowel de informatiebijeenkomsten als het Leidse Harde Leerschool traject zullen plaatsvinden op het terrein van Rugby Club DIOK aan de Smaragdlaan 101, te Leiden.

Maatregelen omtrent het coronavirus

Volgens de maatregelen omtrent het coronavirus mag de verplichte 1,5 meter afstand tijdens het beoefenen van contactsporten zoals bijvoorbeeld rugby worden losgelaten. Buiten het veld wordt er tijdens het Leidse Harde Leerschool traject een daadkrachtig coronaprotocol gevolgd. Dit protocol voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en zal voorafgaand aan het traject met de deelnemers worden besproken.