De Harde Leerschool voor de vierde maal van start in Den Haag

Na eerdere edities in het najaar van 2018, het voorjaar van 2019 en het najaar van 2019 gaat De Harde Leerschool op maandag 7 september voor de vierde maal van start in Den-Haag. De gemeente Den-Haag, hoofdsponsor Aegon en de lokale rugbygemeenschap slaan de handen ineen om een gemotiveerde deelnemersgroep te loodsen naar een betere positie op de arbeidsmarkt.

Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl of via het inschrijfformulier op de website.

Ter voorbereiding op het traject organiseert de Harde Leerschool op donderdag 3 september een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is erop gericht de aanwezigen te informeren over de activiteiten van De Harde Leerschool in Den-Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl.

Zowel de informatiebijeenkomst als het Haagse Harde Leerschool traject zullen plaatsvinden op het terrein van de Haagsche Rugby Club (HRC) aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800, te Den Haag.

Maatregelen omtrent het coronavirus

Volgens de maatregelen omtrent het coronavirus mag de verplichte 1,5 meter afstand tijdens het beoefenen van contactsporten zoals bijvoorbeeld rugby worden losgelaten. Buiten het veld wordt er tijdens het Haagse Harde Leerschool traject een daadkrachtig coronaprotocol gevolgd. Dit protocol voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en zal voorafgaand aan het traject met de deelnemers worden besproken.