Jouw kans op een goede baan of opleiding

Zit je zonder werk, heb je je school niet afgemaakt of heb je een detentieverleden? Wij bieden je met ons programma een unieke kans op een goede baan of opleiding. Deelname is niet vrijblijvend. We vragen wel wat van je. Om in aanmerking te komen voor het programma van De Harde Leerschool moet je gemotiveerd zijn om het écht anders aan te pakken. Ervaring met rugby is niet nodig en je hoeft ook niet sportief te zijn om mee te doen. Wel moet je bereid zijn om keihard aan de slag te gaan met jezelf. Zie jij dit als een ultieme uitdaging? Dan is dit jouw kans op een betere toekomst!

Selectiecriteria

Om het programma van De Harde Leerschool goed te kunnen volgen, moet je over tenminste een VMBO-denkniveau beschikken. Per traject is er plek voor 12-24 deelnemers. Voor aanvang van het trajecten organiseren we een selectiedag. Tijdens deze dag vertellen we meer over het programma, vindt er een medisch onderzoek plaats en doen we een intakegesprek om meer te weten te komen over jouw wensen en leerdoelen.

"De Harde Leerschool gaf mij een gouden kans die ik met twee handen aan moest pakken."

Max (oud deelnemer De Harde Leerschool, Etten-Leur)

Video afspelen

Give it a try!

De Harde Leerschool kenmerkt zich door een ambitieuze houding. We willen zoveel mogelijk deelnemers motiveren om hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en nieuwe stappen te zetten richting werk of een opleiding. Ons team van trainers en coaches heeft veel ervaring met de doelgroep. Wederzijds respect en het vergroten van de mentale weerbaarheid staan centraal in onze begeleiding.

Uitdagend programma

Resultaatgericht