Derde Rotterdams Harde Leerschool traject aangekondigd

Na veelbesproken edities in het najaar van 2015 en 2016, gaat De Harde Leerschool op maandag 26 oktober voor de derde maal van start in Rotterdam. Het project is een initiatief van de Oranjegroep en de Groene Boog en wordt ondersteund door de lokale rugbygemeenschap.

Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl of via het inschrijfformulier op de website.

Ter voorbereiding op het traject organiseert de Harde Leerschool op woensdag 7 oktober een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is erop gericht de aanwezigen te informeren over de activiteiten van De Harde Leerschool in Rotterdam. De bijeenkomst vindt plaats bij de Oranjegroep op de Van Vollenhovenstraat 10 in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl.

Het Rotterdamse Harde Leerschool traject zal plaatsvinden op het terrein van de Rotterdamse Studenten Rugby Club (RSRC) aan de Lucie Vuylstekeweg 40 te Rotterdam.

Maatregelen omtrent het coronavirus

Volgens de maatregelen omtrent het coronavirus mag de verplichte 1,5 meter afstand tijdens het beoefenen van contactsporten zoals bijvoorbeeld rugby worden losgelaten. Buiten het veld wordt er tijdens het Rotterdamse Harde Leerschool traject een daadkrachtig coronaprotocol gevolgd. Dit protocol voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en zal voorafgaand aan het traject met de deelnemers worden besproken.