DHLS Almelo vs. Nyenrode

De mannen komen steeds dichter bij hun einddoel. Met nog enkele weken te gaan werd afgelopen week weer begonnen met de gebruikelijke rugbytraining op maandagochtend onder leiding van Dirk, Thomas en Antoon. Deze week is gericht op de wedstrijd tegen Nyenrode Business University.

’s Middags is Stef van het ROC Twente op bezoek om te vertellen over de mogelijkheden voor werk en opleiding voor een aantal deelnemers. Na de voorlichting vertrekken de mannen per bus naar de opleidingslocatie van Bouwmeesters. Bouwmeesters is een samenwerking van meer dan 50 aannemers uit de regio met als doel om vakmensen op te leiden voor de bouwsector. Na een leuke introductie werden de mannen gelijk aan het werk gezet om een dakconstructie te bouwen. Een opdracht waar iedereen hard en enthousiast mee aan de gang ging.

De volgende dag stellen Pruijn aannemers en Andy Paulus van het werkplein Almelo zich voor en hebben de mannen hebben weer even kunnen oefenen op hun pitch. Na de middag neemt Andre de mannen mee in het onderwerp contracten en salaris.

Woensdag wordt wederom kennis gemaakt met twee werkgevers; Nexum FF en Ten hove projecten. Om 1300 vertrok iedereen naar Breukelen voor de wedstrijd tegen Nyenrode. Na een rondleiding, het omkleden en nog wat fysio steun van Kimberley, zijn we onder leiding van Duncan Jansen het veld op gegaan. De wedstrijd was aantrekkelijk om te zien en er werd hard gewerkt. Dit uitte zich in goede tackles; snoeihard en zonder angst. Iedereen heeft gevochten voor wat hij waard was. Programmamanager Ron: ‘Het team van Nyenrode olv Casper Boelens was meer ervaren en helaas sterker, maar desalniettemin hoeft het team van DHLS zich nergens voor te schamen. Ze kunnen trots zijn op zichzelf en de try van Marcel heeft de eer gered’.

1 gedachte over “DHLS Almelo vs. Nyenrode”

Reacties zijn gesloten.