DHLS in actie op North Sea Beach Rugby

Na een dikke maand trainen en afzien in de duinen en op het strand, schitterde het Harde leerschool Beach Rugbyteam o.l.v. coach (en oud Europees Beach kampioen) Duncan Jansen, op 15 juni op het Scheveningse North Sea Beach Rugby.

Als underdog begonnen we het toernooi tegen de South African Wild Dogs waar we nipt van verloren. De Zuid Afrikanen gaven bij de wedstrijdleiding aan niet verwacht te hebben zoveel weerstand te krijgen en moesten hun beste opstelling en tactieken inzetten om de overwinning te behalen.

Na een krappe nederlaag tegen de Zeeuwse Oemoemenoe volgde 2 overwinningen op (jawel!!) De Haagsche Rugbyclub en Curaçao. Het toernooi werd afgesloten met een onbesliste wedstrijd tegen Marseille waarna de derde helft intrad en het feest begon.

Buiten prachtig teamspel, krachtige tackles en mooie passes was het een dag van saamhorigheid, broederschap en vooral veel lol!!

We bedanken de wedstrijdleiding, de rugbygemeenschap, supporters, vrienden, familie en de spelers van RC the Hookers voor deze onvergetelijke dag!