Een stijgende lijn

Trots!  

Als we de jongens vergelijken tijdens de eerste intake-dag en nu, ruim over de helft van het programma, dan zien we zo’n ontzettende groei! Er zijn grote stappen gemaakt. Er wordt ontzettend goed met regels en discipline omgegaan, meningsverschillen worden uitgesproken en de rondjes om het veld rennen zijn geen probleem meer.
Ook zien we duidelijke groei in het team zelf, ze zijn hecht en kunnen elkaar vertrouwen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en dat werpt zijn vruchten af!


 

TEAMWORK.
Coming together is a beginning.
Keeping together is progress.
Working together is success.
Henry Ford


 

Niet alleen de jongens zelf, maar ook het programma van De Harde Leerschool wordt verder opgebouwd. Zo waren de eerste weken nog rustig, maar inmiddels is de eerste VCA training achter de rug, staat de eerste oefenwedstrijd tegen Nijenrode op 16 oktober gepland en wordt er steeds specifieker naar een baan toegewerkt. Zo wordt er bijvoorbeeld 21 oktober een banen-dag georganiseerd, zodat de jongens nog beter inzicht krijgen over hoe ze hun toekomst vorm gaan geven.

Volg je ons al op Facebook en Twitter? Zo mis je geen moment meer van De Harde Leerschool!


 

Vallen en opstaan

Vallen en opstaan

Vrijdag 3 oktober was een bijzondere dag. In de ochtend kwam sportheld en judoka Henk Grol bij ons langs. Hij heeft de jongens verteld over zijn weg naar succes, ze geleerd om hard te vallen en de juiste manier om weer op te staan. Een boeiende en leuke ochtend waarin Henk heeft laten inzien dat je in het leven grootse dingen kunt bereiken door hard te werken en door te zetten!
’s Middags stond stichting Fynder op het programma. Zij hebben de jongens kennis laten maken met (over)leven. Door middel van urban survival leerden de jongens om te gaan met zelfredzaamheid.


 

Henk krolHenk Grol is judoka. Na zijn doorbraak in 2008 stond hij meteen aan de wereldtop en behaalde op bijna ieder toernooi een plek op het podium. Om zijn passie voor judo en krachttraining met andere te delen geeft hij clinics en lezingen.
appFynder is een social enterprice, die volwassenen traint in zelfredzaamheid en stadsjongeren opleidt tot een zelfredzaamheids-gids.

 

 

 


Reminder: 14 oktober -informatiedag

Vergeet u zich niet aan te melden voor de informatiedag van woensdag 14 oktober van 10 – 12 uur?
Aanmelden via: info@dehardeleerschool.nl
Locatie: RSRC, Lucie Vuylstekeweg 40, 3062 CT Rotterdam

Save the date: 23 oktober – De eindwedstrijd!

Het einde van De Harde Leerschool is al in zicht. Dat betekent dat binnenkort de grote eindwedstrijd van De Harde Leerschool Rotterdam wordt georganiseerd. U bent van harte welkom om op 23 oktober deze wedstrijd te bekijken. Uiteraard ontvangt u nog een officiele uitnodiging van ons met overige informatie.
We hopen u op beide datums te ontmoeten.

#DeHardeLeerschool