Elst transport verzorgt vervoer Haagse kandidaten naar bivaklocatie

De afgelopen week stond voor de deelnemers van het zesde Haagsche Harde Leerschool traject in het teken van de bivak bij het Korps Commando Troepen. Elst Transport heeft tijdens deze week het vervoer van onze deelnemers verzorgd en bewees zich daarmee opnieuw als ontzettend waardevolle partner. In de afgelopen jaren heeft de in Breda gevestigde transporteur meerdere Harde Leerschool kandidaten aan een baan geholpen.

Via deze weg willen wij Elst Transport bedanken voor het mede mogelijk maken van de reis vanuit Den Haag naar de bivaklocatie. Verder hopen wij, als Harde Leerschool, in de toekomst nog veel en succesvol met elkaar samen te werken.


Draag je onze maatschappelijke missie een warm hart toe en wil je ons ook steunen met een donatie in natura? Neem dan contact op.

Om financieel te doneren klik je op deze link. Je kunt vervolgens zelf bepalen welk bedrag je wil overmaken. Dat kan eenmalig of op periodieke basis. Met jouw bijdrage vergroot jij de kans op een goede baan of opleiding voor de deelnemers van De Harde Leerschool.