Gertjan Verbeek te gast bij DHLS Almelo

Na de bivak van vorige week, was het terrein van Rugbyclub The Big Bulls deze week weer het toneel van alweer de vijfde week van het traject in Almelo. Maandag kregen de mannen bezoek van Duncan en Rene van De Harde Leerschool. Zo liet Duncan zich spreken op het veld door mee te trainen en sprak Rene een aantal kandidaten in het clubhuis. Na de lunch was er een voorlichting door het AOC en Groeipunt over de agrarische/groene beroepen. Vervolgens werd er weer geoefend op het pitchen. Iets waar de deelnemers duidelijk beter in worden en ook steeds meer vertrouwen in uitstralen.

Dinsdag was er een training gericht op de kick-off en de aanval onder leiding van Thomas en Dirk. Na afloop werd er gezamenlijk gekeken naar een inspirerende rugbyfilm over tegenslagen, Brotherhood en kameraadschap. Na de lunch was TDC te gast die een voorlichting gaf over de mogelijkheden in de bouw en specifiek steigerbouw. Na afloop ging Dirk wederom het veld op met de “uitslapers” onder de deelnemers die alsnog een training kregen. Doelstelling voor de komende weken: op tijd komen.

Woensdag startte met een film en training over de line out en scrum. Dit alles werd ook gadegeslagen, gefilmd en besproken door RTV Oost, die deze dag op bezoek kwam. Na de lunch kwam niemand minder dan Gertjan Verbeek een inspirerende workshop verzorgen over: zelfkennis, ontwikkeling en valkuilen. Dit bleek erg interessant en interactief, wat door iedereen werd opgepakt. Zowel door de begeleiders als deelnemers.

Donderdag is er een bezoek gebracht aan Blechman V tech in Almelo. Volgende week