Haagse deelnemersgroep ontvangt certificaat en sluit cyclus feestelijk af

Na tien intensieve weken is de vierde editie van de Haagse Harde Leerschool op vrijdag 13 november afgesloten met een feestelijke certificaatuitreiking. Zowel de begeleidingsstaf als de deelnemersgroep kijken terug op een mooi project dat ondanks de aanpassingen vanwege het coronavirus voor de volle 100% als geslaagd kan worden beschouwd.

 “In goed overleg met de gemeente Den Haag hebben wij een degelijk programma kunnen neerzetten waarbij onze filosofie en kernwaarden uitstekend tot hun recht zijn gekomen. Veranderende tijden vragen om creatieve oplossingen. Dat hebben onze trainers Duncan Jansen, Rik van Dijk en Chris Ruff uitstekend opgepakt, met behoud van teamwork én rugbyelementen”, concludeert een trotse projectleider Renée Groenendijk.

Van de 14 kandidaten die het programma zijn gestart, hebben er uiteindelijk 11 de eindstreep weten te halen. Van deze toppers zijn reeds 4 jongens aan het werk en is er 1 een werk-ontwikkeltraject gestart. Voor de overige deelnemers staan er meeloopdagen en bemiddelingsgesprekken ingepland. De begeleidingsstaf zal de komende twee weken nog beschikbaar zijn voor individuele gesprekken vanuit het clubhuis van de Haagsche Rugby Club. Hierna begint het reguliere nazorgtraject.