Hallo!

De allereerste update

Daar is hij dan, de allereerste update van De Harde Leerschool! We willen je op deze manier graag op de hoogte houden van de activiteiten rondom De Harde Leerschool. Waar staan we nu? Welke stappen moeten er nog gezet worden en wat kun je nog meer van ons verwachten? Belangrijke momenten volgen zich nu in snel tempo op en we vinden dit ontzettend leuk om dit via deze weg met jou te delen.

Ook kun je ons tegenwoordig op Facebook volgen. Like onze pagina zodat je geen update meer mist over De Harde Leerschool! Facebook | De Harde Leerschool


Intake dag

Komende weken zien wij tientallen jongeren op de intakegesprekken. De intakegesprekken vinden plaats op een locatie in de Kuip. Deze locatie is van onze partner Citysteward. De Kuip is een legendarische plek om gesprekken te voeren. 

De Kuip

School Of Hard Knocks

Bekijk hieronder het filmpje over The School of Hard Knocks
Dit is de organisatie waarop De Harde Leerschool is gebaseerd en geeft een goed beeld van het programma en het doel van het project.


 Bedankt!

Gelukkig hebben zich al veel goede trainers gemeld om betrokken te zijn bij De Harde Leerschool. Deze betrokkenheid is zeer waardevol voor De Harde Leerschool voor zowel nu, als in de toekomst. Voor het begeleiden van het rugby programma zijn de trainers: Job Volker en Dirk Danen erg enthousiast om aan de slag te gaan.Om het programma ook succesvol in andere steden neer te zetten worden er meeloopdagen georganiseerd. Hierbij worden trainers uitgenodigd om een training mee te draaien, zodat zij kennis kunnen maken met de doelgroep en filosofie van De Harde Leerschool.


 

dirk

Dirk Danen is top rugbyer en speelt op hoog niveau. Hij kent de regels en grenzen van de sport als geen ander. Met zijn sportieve leven kan hij jongeren motiveren en inspireren om steeds beter te worden.

Job

Job Volker heeft vroeger op hoog niveau gerugbyd en heeft inmiddels jarenlange ervaring in het geven van rugby training. Op dit moment is hij hoofd coach bij de Amstelveense Rugby Club. Door zijn ervaring weet hij hoe hij de jongeren moet begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Start programma: 31 augustus

Op maandag 17 augustus zijn we gestart met de intakegesprekken. Vandaag heeft de tweede ronde van de intake gesprekken plaats gevonden. Vanwege het aantal aanmeldingen zal er een extra dag intakegesprekken gepland gaan worden. Op maandag 31 augustus start het programma op de rugby locatie aan de Lucie Vuylstekeweg 40.

Groet,De Harde Leerschool

 

Rugby