Indrukwekkende opkomst bij kick-off project Zuid-Oost Groningen

Een groot succes gisteren bij de kick-off van het project in Zuid-Oost Groningen dat 5 maart van start zal gaan. Vele werkgevers, uitzenders en vertegenwoordigers van de gemeenten Stadskanaal, Oldambt en Westerwolde woonden de voorlichtingsbijeenkomst bij, geleid door programmamanager Ed Oskam.

Hij nam onder andere de ‘lessons learned’ van het vorige project door. Zo zullen de werkgevers en uitzenders eerder bij het traject betrokken worden, krijgen zij de gelegenheid hun organisatie te presenteren en de mogelijkheid om vroegtijdig in contact te komen met de kandidaten.

De bijeenkomst vond plaats bij VV SETA in Musselkanaal, waar over minder dan een week ook de nieuwe lichting jongens aan de slag zullen gaan met hun project van acht weken bij De Harde Leerschool.

De volgende werkgevers waren aanwezig:

Defensie; 43e brigade Havelte  abiant, TDC groep Enschede, vedaflex, vierkantgroep, task & turn, job synergie, Project Support Nederland, DOK4.

Ook de gemeenten Stadskanaal, OldAmbt en Westerwolde waren goed vertegenwoordigd met accountmanagers en jobcoaches.

Al met al een uitstekende groep, inclusief de afmeldingen. Zo hebben alle aanwezigen aangegeven zich graag in te zetten voor de deelnemers. De grote opkomst geeft vertrouwen in een wederom goede afloop van het project van De Harde Leerschool in Zuid-Oost Groningen.