Kick-off eerste Zeeuwse Harde Leerschool groot succes

Op maandag 10 mei vond bij EZRC Oemoemenoe in Middelburg de kick-off van de eerste Zeeuwse Harde Leerschool plaats. Speciale gasten waren Raymond Knops (demissionair staatssecretaris), Ray Klaassens (onder meer bekend van het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge) en Rob Bruinincx (HR Business Partner).

Tijdens de bijeenkomst kwam er een aantal interessante gastsprekers aan het woord, waaronder: Raymond Knops (demissionair staatssecretaris), Ray Klaassens (onder meer bekend van het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge) en Rob Bruinincx (HR Business Partner).

De PZC en Omroep Zeeland waren eveneens aanwezig en maakten beiden een mooie reportage over de happening:

Achtergrond

De kick-off op 10 mei maakt deel uit van een breder project. Zo gaat op 1 juni ons eerste programma van start in Middelburg. Dit programma richt zich op jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De centrale doelstelling van dit traject is door middel van sport, mentaal en fysiek sterker worden, om uiteindelijk door te stromen naar een baan of opleiding.