Nieuwe ronden, nieuwe kansen: De Harde Leerschool Almelo is van start

Het is maandag 1 april en stralend weer en gespannen gezichten kenmerken de eerste dag van het traject van De Harde Leerschool in Almelo. Elf mannen volgen de eerste echte rugbytraining, nadat ze hun introductie gesprekken hebben afgerond. Voor een aantal staat vandaag ook de medische screening op het programma.

De toon wordt gezet en na afloop wordt er gedoucht en gezellig gezamenlijk geluncht. ‘s Middags wordt er uitgebreider stilgestaan bij het voorstellen, worden de huisregels afgesproken en stelt iedereen zijn doelen vast ter introducite. Ook worden de cv’s opgesteld. Na een ochtend en middag vol nieuwe informatie, wordt rond 15.00 dag 1 afgesloten. Alle aanwezigen lijken tevreden naar huis te gaan; de dag is reuze meegevallen.

Dinsdag begint gelijk met de tweede rugbytraining en staat Hart van Nederland op de stoep. Ze maken een mooi item over De Harde Leerschool in Almelo, die dezelfde avond te zien is op SBS 6. In de middag staan er enkele workshops op het programma: meeting levensbalans, doelenstellen en ‘stip op de horizon’.

Klik hier voor het volledige item van Hart van Nederland!

De eerste week wordt op woensdag naar tevredenheid van Dirk en Ed afgerond met een workshop gezonde voeding & levensstijl door Dirk. ‘De mannen tonen nu al een ruime portie aan inzet en aanleg. Zo wordt er lekker gewerkt. Ook de samenwerking met de gemeente Almelo en de Big Bulls verloopt vlekkeloos. Top. Op naar de 2e week en de officiele kick-off op 9 april’.

1 gedachte over “Nieuwe ronden, nieuwe kansen: De Harde Leerschool Almelo is van start”

  1. Succes en geniet van de sport…maar ook van de samenhorigheid wat deze sport je bied.
    Als je het goed doet heb je vrienden voor het leven.
    Teepie

Reacties zijn gesloten.