Teamspirit groeit bij Haagsche Harde Leerschool

Afgelopen 2 weken hebben de mannen hard getraind aan de conditie zowel fysiek als mentaal. Het team kijkt met een tevreden blik naar de dagelijkse opkomst. ‘De jongens die er om wat voor reden dan ook niet zijn, worden er door de rest weer bijgetrokken. We zien duidelijk een groeiende teamspirit en dat is ook in het middag programma te merken.’

 

 

 

 

 

 

’S Middags tijdens de workshop en sociale vaardigheidstrainingen delen de mannen ervaringen en leren ze van en met elkaar. Aan de uitslagen van de meting levensbalans is te zien dat er in drie weken tijd al persoonlijke groei plaats vindt op o.a. de gebieden: zelfvertrouwen, dag- en nachtritme, lichamelijke- en geestelijke conditie en omgaan met feedback.

Afgelopen week is er voorlichting geweest van schuldhulpverlening / Jongeren perspectief fonds en heeft Chris Knorre zijn verhaal verteld over zijn verslavingsverleden. Naar aanleiding hiervan hebben jongens meer hoop gekregen op een gezonde financiële situatie en succesvol clean blijven.

Eén van de fysieke trainingen werd In de duinen afgewerkt en er is veel aandacht geweest voor spelregels op het veld maar ook voor spelregels op de werkvloer. De mannen maakten kennis met de rugbycultuur / regels o.l.v Dirk & Duncan en met de bedrijfscultuur o.l.v. Renée.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste begin is gemaakt met de mannen weer op de werkvloer te krijgen. Zo zijn inmiddels alle cv’s binnen en leert het team de deelnemers steeds beter kennen waardoor de uitstroomwensen en mogelijkheden naar werk helderder worden.

De heren trainen sinds vorige week in een HLS trainingsoutfit. Komende maandag gaan de mannen op bivak, waar ze vervolgens drie dagen gaan bikkelen en werken aan de teamspirit.