Trouwe sponsoren Haagse Harde Leerschool in het zonnetje gezet

Tijdens de derde week van het vijfde Harde Leerschool traject in Den Haag werden de sponsoren Aegon en BAS Consultancy in het zonnetje gezet. Beide partijen ondersteunen de Haagse programma’s vanaf het eerste uur. Als dank hiervoor kregen zij uit handen van programmamanager Renée Groenendijk een sponsoroorkonde uitgereikt.

Namens Aegon werd de oorkonde in ontvangst genomen door Milou Nipshagen. Peter Arensman kreeg het exemplaar voor BAS Consultancy overhandigd. Via deze weg wil de Harde Leerschool beide partijen nogmaals bedanken voor hun support.

Voor de deelnemers stond de derde trajectweek in het teken van hoe om te gaan met verslaving(en). Ervaringsdeskundige Chris Knorren kwam langs en gaf de groep een indrukwekkende presentatie over dit onderwerp. Tijdens zijn persoonlijke voorlichting stond Chris onder andere stil bij wat het is om verslaafd te zijn. Ook het herstelproces kwam uitgebreid aan bod. Na afloop kregen de kandidaten de gelegenheid hun eigen ervaringen te delen. De week sloot af met een briefing over de bivak die een week later van start zal gaan.