Vamos a la playa

Op zaterdag 19 juni zal een aantal teams, bestaande uit oud-deelnemers van de Harde Leerschool en Turn-Over, het tegen elkaar opnemen tijdens een eigen beach rugby competitie. Dit toernooi wordt georganiseerd als onderdeel van het North Sea Beach Rugby evenement en vindt plaats op het strand van Scheveningen. De finale van het toernooi wordt gespeeld in het The Hague Beach Stadium.

How to support?

Om het toernooi zo succesvol mogelijk te laten verlopen doen wij een beroep op de rugbyverenigingen die in het verleden betrokken zijn geweest bij één van onze trajecten: RSRC, BRC, RC Groningen, HRC, RC The Big Bulls, REL, RC DIOK en Hermes-DVS. Zij krijgen de unieke kans om een eigen selectie van 10 spelers te formeren en begeleiden.

Elk team dient te bestaan uit een aantal oud-programmadeelnemers aangevuld door leden van de betreffende club zelf. De verenigingen zullen in aanloop naar het toernooi actief worden ondersteund door onze begeleidingsstaf. Gedurende het toernooi op 19 juni zal voor de noodzakelijke kleding en maaltijden worden gezorgd. Inschrijven kan tot 1 juni aanstaande.

North Sea Beach Rugby

North Sea Beach Rugby is een meerdaags beach rugby evenement dat plaatsvindt in en rondom het unieke The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. Het hoofdtoernooi is onderdeel van het European Beach Fives Rugby circuit en ook het Nederlands Kampioenschap Beach rugby maakt deel uit van het programma. In plaats van 15 of 7 spelers in het veld zijn er bij Beach Fives Rugby slechts 5 mannen of vrouwen aan het werk in het zand. Beach Rugby is een duidelijk en eenvoudig te begrijpen contactsport waarbij alles draait om: actie, snelheid en opwinding.

Over Turn-Over

Restore, Rebuild, Restart! Turn-Over ondersteunt vastgelopen jongeren (van 13 tot 23 jaar) bij het terugkrijgen van de controle over hun toekomst. De methodiek van Turn-Over is geënt op het functioneren van een rugbyteam. Rugby is een uitdagend spel met strakke spelregels en talloze leermomenten. Respect, discipline, teamspirit, feedback, zelfbeheersing en incasseren staan voorop. Turn-Over pakt het probleem aan bij de kern.

Give it a try!

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Neem dan contact op. We helpen je graag verder.