Veerkracht in Etten-Leur

Door het beperkte aantal deelnemers kende de tweede week in Etten-Leur een gespannen start. In overleg met de gemeente en DHLS leiding moest worden bepaald of er voldoende financiële middelen ter beschikking waren om het West-Brabantse traject vervolg te kunnen geven. Door een aantal bezuinigingen en een samenwerking met de Haagsche HLS was er woensdag dan eindelijk verlossende witte rook; het project in Etten-Leur kon worden voortgezet.

De deelnemers hebben tijdens de tweede week aandacht besteed aan het opstellen van hun CV. Op woensdagmiddag werd o.l.v. Seraphine en Ed een bezoek gebracht aan stukadoorsbedrijf Van Baal in Rijsbergen. De week werd op donderdagmiddag afgesloten met een eerste Op eigen kracht sessie; “Een geslaagde middag met hele openhartige verhalen” aldus Ron (projectleider DHLS Etten-Leur).

Op rugbygebied kenmerkte de week zich met name door het slechte weer. Tijdens de veldtrainingen die afwisselend werden geleid door Chris, Cyril en Dirk toonde de kandidaten veerkracht. In de stromende regen werkte iedereen hard en was er van opgeven geen sprake.