Vijfde Harde Leerschool traject in Den Haag op punt van beginnen

Na eerdere edities in 2018, 2019 (2 keer) en 2020 gaat De Harde Leerschool op maandag 25 januari voor de vijfde maal van start in Den-Haag. De gemeente Den-Haag, hoofdsponsor Aegon en de lokale rugbygemeenschap slaan de handen ineen om een gemotiveerde deelnemersgroep te loodsen naar een betere positie op de arbeidsmarkt.

Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl of via het inschrijfformulier op de website.

Ter voorbereiding op het traject organiseert de Harde Leerschool op vrijdag 22 januari een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is erop gericht de aanwezigen te informeren over de activiteiten van De Harde Leerschool in Den-Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via renee@dehardeleerschool.nl.

Zowel de informatiebijeenkomst als het Haagse Harde Leerschool traject zullen plaatsvinden op het terrein van de Haagsche Rugby Club (HRC) aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800, te Den Haag.

Maatregelen omtrent het coronavirus

Het programma gaat uit van een daadkrachtig coronaprotocol dat voor aanvang met de deelnemers zal worden besproken. Het spreekt voor zich dat wij de gestelde regels respecteren. De veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen gaat boven alles. Desalniettemin is De Harde Leerschool staf ervan overtuigd ook in deze ongewone tijd een succesvol project te kunnen realiseren.