De Harde Leerschool richt zich primair op (jong)volwassenen vanaf 18 jaar die:

Hand in hand begeleiding

De individuen die deel uitmaken van onze doelgroep hebben over het algemeen een lage intelligentie en kampen niet zelden met psychische problemen. Gevolg hiervan is een verminderde zelfredzaamheid.

Juist voor deze doelgroep – die op basis van uiterlijk voorkomen vaak wordt overschat – is het lastig om binnen te komen bij de bestaande sociale voorzieningen. Ze hebben baat bij intensieve ondersteuning voor een langere periode. De Harde Leerschool biedt hand in hand begeleiding en voorziet haar kandidaten van de noodzakelijke nodige coaching on the job zodat het rendement wordt vergroot.

Deelnemersprofiel

Wij zijn er voor jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt die veelal vallen onder de participatiewet en Social Return on Investment (SROI):