Zeeuwse deelnemersgroep voortvarend van start

Het eerste Harde Leerschool traject in de provincie Zeeland is afgelopen dinsdag zijn vierde week ingegaan. Het project is een initiatief van De Harde Leerschool, ECC-coaching en Consultancy, Emergis en Orionis en wordt ondersteund door de lokale rugbygemeenschap. De Zeeuwse deelnemersgroep bestaat uit 13 jongvolwassenen die gemotiveerd zijn het roer om te gooien.

Tijdens de eerste 3 weken: leerden de deelnemers de beginselen van het rugbyspel, werden de eerste ‘Op eigen kracht’ sessies gevolgd, kregen ze voorlichting over gezonde voeding en maakten ze kennis met mascotte/hulphond King.

(Zeeuwse) werkgevers en opleiders gezocht!

Om onze deelnemers een nieuwe start te kunnen laten maken is de steun van lokale werkgevers en opleiders onmisbaar. Voor het Zeeuwse traject zijn we op dit moment druk op zoek naar betrokken ondernemers en bedrijven.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met projectleider Ron Aartsen via ron@dehardeleerschool.nl.